Prijzen Snikkerun 2023

5 mei 2023
Snikkerun
Reacties uitgeschakeld voor Prijzen Snikkerun 2023

Voor de nummers 1, 2 en 3 is er natuurlijk een beker te winnen, maar …

Voor de nummers 1 een mooie bos bloemen van Bloemenpotpourri 2.0 of Perfect Flowers, een tasje biologische producten van Machandel en een cadeaubon van Intersport Superstore Roden.

Voor de tweede plaats een cadeaubon van Groen Goed Menken en voor de derde plaats een suikerbrood van Bakkerij van der Molen.

Voor de snelste heer en dame uit de dorpen Donkerbroek, Haulerwijk, Waskemeer en Haule op de 10 kilometer een 10 strippen kaart voor de fitness in Sportcentrum Haulerwijk t.w.v. 50 euro.

Alsof het dan nog niet genoeg is, voor de beste Haulerwijker heren en dames op de beide afstanden naast de befaamde wisselbeker ook nog een bon voor een van de lekkere restaurants in de omgeving, een lunch bij Pand 1880 in Haulerwijk , high tea bij Restaurant ’t Witte Huis in Donkerbroek, diner voor twee bij Eethuis Stap Es In in Donkerbroek en een lunchtas ’to go’ met wandelroutes van Bitter en Zoet in Veenhuizen.

Bij de kidsrun is er voor elk kind een medaille. Voor de leeftijdscategorie 8 tm 12 jaar zijn er drie prijzen. Voor de winnaar een stoer skateboard, voor nummer twee een basketbal, gesponsord door Top1Toys Oosterwolde en voor de nummer 3 een bidon.